kertepitesfejlec.png

 Kerttervezés
Kertépítés
Öntözőrendszer
Kerti tó
Térkövezés
Hidrovetés
Árajánlat

Hidrovetés

A hidrovetés egy speciális fűmagvetési technológia. Sűrű, egyenletes, tömött pázsit kialakítását teszi lehetővé, a gyepszőnyeg árának töredékéért. A hidrovetés technológia az első osztályú alapanyagoknak köszönhetően segít megvédeni a fűmagot a kiszáradástól és a szélsőséges (szeles, esős) időjárástól, visszatartja a gyomokat, gyors egyenletes növekedést biztosítva a mag számára.

A szokványos keverék: amely a hidrovető gépbe kerül áll vízből, jó minőségű fűmagból, hidrotack rögzítőből, szinezékből és vízben oldható mono műtrágyából úgynevezett starter-ből.

Speciális igények kielégítése hidrovetéssel: Olyan helyeken ahol a locsolás nem megoldott vagy nem biztosítható az elegendő mennyiségű víz a fűmag megfelelő csírázásához, a kezdeti időszakban polimerek hozzáadásával elnyújtható az öntözések közötti idő, a kopolimer gél segít átvészelni a száraz időszakokat, a terület lassabban szárad ki.

Meredek területeken a záró rostanyag a hidromulccsal és a  ragasztó anyaggal közösen küzd az erózió ellen.

A talaj vizsgálatát követően a keverékünkhöz adható a talaj Ph értékét változtató adalékanyag (folyékony mész), illetve adhatunk a talajerőt fokozó gombákat, baktériumokat is.


HIDROVETÉS, GYORSAN, EGYSZERŰEN !
0670/6491703
 


© COPYRIGHT  2006-2013 Minden jog fentartva. www.kertepitesontozes.hu